Sos Holistische Psychologie
3. Behandelaar

3. Behandelaar

Wie ben ik?

Ik ben Saroshini Harinandansingh, een geboren en getogen Zeeuw. De basis voor mijn beroep ligt in mijn afgeronde opleiding Psychologie, die ik aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb behaald.

Ik heb ervaring met het toepassen van een brede kijk op hoe knelpunten in het leven kunnen ontstaan en hoe deze stapsgewijs opgelost kunnen worden. Daarnaast heb ik de afgelopen 12 jaar kennis en ervaring opgedaan over gezonde eetpatronen, daarbij lettend op de werking van het lichaam van mensen met diverse etnische achtergronden.  

Als ervaringsdeskundige op het gebied van het energetisch lichaam en de relatie tussen het denken en mentale problemen, die zich ook fysiek uitdrukken, weet ik snel een diagnose te stellen van het hoofdprobleem. Eventuele adviezen die worden aangedragen, beperken zich dan ook niet tot één enkel aspect, maar worden gevormd tot een integraaladvies dat op meerdere vlakken haalbaar is. 

Tevens ben ik bekend met diverse religies en culturele achtergronden en weet binnen het kader van geloofs- en levensovertuiging van advies te voorzien. 

Saroshini Harinandansingh, MSc